Webdesign:
N:D kan være behjelpelig med utforming/design og oppsett av både enkle og mer avanserte websider. Om du bare trenger en enkel informasjonsside eller en mer avansert løsning med mulighet til å oppdatere selv har N:D løsninger for deg. N:D har god kompetanse i HTML, CSS, Joomla og Adobe Photoshop.

Identitet:
N:D har erfaring med identitetsbygging ift. logoskaping og profilskaping i forhold til f.eks. bil- og vindusdekor, grafisk uttrykk og sammenheng på flere plattformer.

Trykksaker:
Trenger du trykksaker kan N:D også hjelpe til med dette. Brosjyrer, flyers, markedsmateriell, programmer, visittkort og andre trykksaker kan leveres trykk-klart og i henhold til bedriftens grafiske profil eller ut i fra et design vi blir enige om. Bidrag er også mulig på innhold gjennom gode skriftlige ferdigheter!

Programvare/ferdigheter:
Niko:Design har god kompetanse i de forskjellige programmene fra Adobe (Photoshop, Illustrator, InDesign og Dreamweaver). Innen koding og webløsninger har N:D gode ferdigheter og løsninger innen HTML, CSS og Joomla/php-løsninger.